Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-03-2024 14:33

Συζήτηση του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού για θέματα που αφορούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου με συνδέσμους που ασχολούνται ενεργά με το θέμα του παιδικού καρκίνου

Θέματα που αφορούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου συζητήθηκαν σήμερα, στο πλαίσιο συνάντησης του Υπουργού Υγείας με συνδέσμους που ασχολούνται ενεργά με το θέμα του παιδικού καρκίνου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Δαμιανός σημείωσε πως ζητήθηκε από τους συνδέσμους όπως υποβάλουν γραπτώς υπομνήματα, στα οποία να καταγράφονται οι απόψεις και οι εισηγήσεις τους, έτσι ώστε να τύχουν μελέτης από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό να δρομολογηθούν λύσεις για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν.

Ανέφερε παράλληλα πως την Παρασκευή το απόγευμα επισκέφθηκε το Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου έτυχε ενημέρωσης για τον προγραμματισμό των κατασκευαστικών έργων  επέκτασης και αναβάθμισης του νοσηλευτηρίου.

«Στόχος μας είναι να επιλύουμε προβλήματα και αυτό είναι που προσπαθούμε να πετύχουμε από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου», κατέληξε ο κ. Δαμιανός.  

(ΔΚ)