Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-04-2024 09:53

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για τη μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Λονδίνο και Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στο Λονδίνο, όπου αύριο, 16 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με οικονομικούς φορείς, επιχειρηματίες και επενδυτές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με επιχειρηματίες και επενδυτές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της Κύπρου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα πραγματοποιήσει επίσης διμερείς συναντήσεις με χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί σε δείπνο για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας Λονδίνου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στο Λονδίνο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το πρωί της 17ης Απριλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί από το Λονδίνο στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα διεξαχθούν στις 17-18 Απριλίου.

(ΡΜ/ΑΦ/ΓΣ)