Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-04-2024 15:46

Η Στατιστική Υπηρεσία επεκτείνει την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τη δημιουργία λογαριασμού στο Instagram

Η Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνει την επέκταση της παρουσίας της στον κόσμο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) με τη δημιουργία του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram (@cystat_cy). Με βάση την καθιερωμένη παρουσία της στο X και στο Facebook, η Στατιστική Υπηρεσία προσεγγίζει πλέον ένα ευρύτερο κοινό χρηστών μέσω της πλατφόρμας του Instagram.

Μέσα από ζωντανές εικόνες, πληροφοριακά γραφήματα και συνοπτικές αλλά ενημερωτικές λεζάντες, οι αναρτήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας στο Instagram στοχεύουν να προωθήσουν τη δημοσίευση και τη διάδοση επίσημων στατιστικών με τρόπο που να είναι εύκολα κατανοητός και οπτικά ελκυστικός στους χρήστες.

Το περιεχόμενο του Instagram της Στατιστικής Υπηρεσίας αναμένεται ότι θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις στους ακόλουθούς της, επισημαίνοντας βασικά ευρήματα από πρόσφατες έρευνες, παρουσιάζοντας τάσεις δεδομένων και παρέχοντας πληροφορίες για το κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι στην Κύπρο.

(ΜΣ/ΝΓιαν)