Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-04-2024 10:31

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού με διάφορα σύνολα και οργανωμένους φορείς, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία του ΑΚΕΛ με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος κ. Στέφανο Στεφάνου και τον Επαρχιακό Γραμματέα της Ένωσης Κυπρίων Αγροτών (ΕΚΑ) Λευκωσίας κ. Θωμά Θωμά.

Ο Επίτροπος ανάφερε ότι αρμοδιότητα του Οργανισμού είναι η προστασία των Ευρωπαϊκών και Εθνικών Κονδυλίων, οι έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές, η μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού μας κόσμου και η ποικιλόμορφη στήριξη του ευρύτερου συνόλου της κυπριακής υπαίθρου.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην κοινή προσπάθεια στήριξης, βοήθειας και κατανόησης προς τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου, ώστε να ανθίσει περαιτέρω η κυπριακή αγροτική οικονομία και να ζωντανέψει ξανά η ύπαιθρος.

Ο κ. Στεφάνου ευχαρίστησε τον Επίτροπο και εξέφρασε την στήριξη του ΑΚΕΛ και της ΕΚΑ τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον Οργανισμό, αναφέροντας ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για το καλό του κύπριου αγρότη.

(ΑΦ/ΓΣ)