Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2024 10:09

Ευρωεκλογές 2024 -Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Προέδρου του Κινήματος Εθνική Δράσις

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Κινήματος Εθνική Δράσις, ο Πρόεδρος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Εθνική Δράσις κ. Γιώργος Νικολάου ανέφερε τα εξής:

«Μόλις έχουμε υποβάλει την υποψηφιότητά μας ως Κίνημα Εθνική Δράσις. Είμαστε ένα νεοσύστατο κόμμα, το οποίο βασίζεται σε αρχές, αξίες και ιδανικά. Θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών με πέντε άτομα ικανά αλλά και έντιμα, για να διεκδικήσουμε την εκλογή ευρωβουλευτή. Η γραμμή μας είναι μία. Αγωνιζόμαστε για πατρίδα και ορθοδοξία. Υποσχόμαστε ότι αν ο Ελληνισμός της Κύπρου μας τιμήσει με την ψήφο του, θα δώσουμε μια νέα δυναμική, για να βοηθήσουμε την Κύπρο μας να ορθοποδήσει. Πρέπει όλοι οι Έλληνες της Κύπρου να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Θα αντισταθούμε σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας σε ό,τι αφορά το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή ψήφο και καλή Ανάσταση. Να είστε καλά.»

(ΕΠ/ΝΖ)