Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2024 11:00

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις των Συμπροέδρων του Βολτ Κύπρου

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις της μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Βολτ Κύπρου, η Συμπρόεδρος του Βολτ Κύπρου κα Αλεξάνδρα Ατταλίδου ανέφερε τα εξής:

«Καλημέρα σε όλους. Αυτές οι εκλογές είναι κομβικές τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ευρώπη. Θα καθορίσουν τις πολιτικές ισορροπίες, οι οποίες με τη σειρά τους θα καθορίσουν το μέλλον τόσο της Κύπρου όσο και της Ευρώπης. Υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε συλλογικά, γιατί καμιά χώρα δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει μόνη της. Το Βολτ ως ένα πανευρωπαϊκό κόμμα έχει θέσεις τεκμηριωμένες και κατατεθειμένες για όλα τα θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και θέσεις για την Κύπρο. Είμαστε ένα προοδευτικό, ευρωπαϊκό κόμμα, το οποίο θα προωθήσει με σθένος τη λύση του Κυπριακού, γιατί εκείνο που θέλουμε είναι μία ενωμένη Κύπρο σε μία ενωμένη Ευρώπη. Μία πράσινη, προοδευτική, χωρίς διαφθορά Κύπρο, η οποία θα μας κάνει όλους περήφανους μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη.»

Στη συνέχεια, ο Συμπρόεδρος του Βολτ Κύπρου κ. Χαρίλαος Βελάρης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση του Βολτ μετά την ίδρυσή μας. Νιώθουμε τα μηνύματα του κόσμου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με το ψηφοδέλτιο που έχουμε καταρτίσει, με τους υποψήφιους που προτείνουμε στον κόσμο το Βολτ μπορεί να έχει μία πολύ δυνατή παρουσία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, και θα διατρανώσουμε το μήνυμα ότι το Βολτ ήρθε για να μείνει στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου.»

(ΝΓιαν/ΝΖ)