Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2024 11:35

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος ΝΙΚΗ

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του κόμματος ΝΙΚΗ, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ανδρέας Νικολάου ανέφερε τα εξής:

«Καλημέρα σας. Είμαι ο Αντρέας Νικολάου, υποψήφιος για το πολιτικό κόμμα ΝΙΚΗ. Τα τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα για όλους. Περάσαμε μέσα από τις χειρότερες συμπληγάδες, από κακουχίες, από οικονομική εξαθλίωση, από φορολόγηση, ακρίβεια, πείνα, φτώχεια. Βλέπουμε μια Κύπρο που παραπαίει από αδιέξοδο σε αδιέξοδο. Με το κράτος και τους θεσμούς να επιβιώνουν εν μέσω διαπλοκής και διαφθοράς. Με την κοινωνία με ναρκωμένη τη συνείδηση να οδηγείται χωρίς πυξίδα προς την αθεΐα, προς την πνευματική, σωματική, βιολογική και εδαφική καταστροφή. Βλέπουμε να διεισδύει στην κυπριακή κοινωνία ελεύθερα και με τις ευλογίες του κράτους το κίνημα του δικαιωματισμού, του άκρατου φιλελευθερισμού. Να προσπαθεί να μας επιβάλει ετσιθελιστικά παρανοϊκές κουλτούρες, για να πετάξουμε στα σκουπίδια τα ιδανικά μας, τις αξίες: φιλοπατρία, ορθόδοξη πίστη, παραδοσιακή οικογένεια, παραδοσιακή παιδεία, ιστορία, μνήμη και πολιτισμός.

Μιλάμε για αξίες, με τις οποίες μεγαλώσαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας, τα σχολεία μας. Στο όνομα της προοδευτικότητας και του δικαιωματισμού με την ανέχεια των εκάστοτε κυβερνήσεων μας ζητούν να καταργήσουμε ακόμα και τους πάνσοφους νόμους της δημιουργίας και ρυθμούς της φύσης, και να πετάξουμε στα σκουπίδια τη βιολογική μητέρα, τον βιολογικό πατέρα. Να αποκόψουμε δηλαδή τις ρίζες της ανθρώπινης φυλής μας, για να γίνουμε αριθμοί 1 και 2.

Πενήντα χρόνια πολιτικών διαπραγματεύσεων από της κομματοκρατικές κυβερνήσεις για λύση του Κυπριακού, εξαιτίας της ανικανότητας και των σφαλμάτων, φτάσαμε στο 2024 χωρίς συνολική λύση. Χωρίς επιστροφή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Χωρίς επιστροφή των νόμιμων κατοίκων στην κατεχόμενη περιοχή. Και χωρίς αποζημίωση στην απώλεια χρήσης κατεχόμενων περιουσιών μας με την Τουρκία να συνεχίζει ανενόχλητη να κατέχει παράνομα το 37% του εδάφους και το 70% του παραγωγικού πλούτου της χώρας μας, χωρίς να έχει καμία διάθεση οπωσδήποτε να υποχωρήσει από τις θέσεις της, για να διευκολύνει τη λύση του κυπριακού προβλήματος.

Όλα αυτά έχουν μια αιτία. Οι κακές επιλογές μας, οι επιλογές που κάναμε. Όχι εμείς απλώς ως φυσικά άτομα, αλλά ως πολίτες αυτής της χώρας. Και οι επιλογές μας αφορούν τις εκλογές. Το 2024 μπορεί να είναι και η τελευταία σε αυτή την ευκαιρία των ευρωβουλευτικών εκλογών. Το 2024 πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πούμε τα μεγάλα ναι και τα μεγάλα όχι. Τα μεγάλα όχι στο ίδιο συνεχόμενο λάθος και τα μεγάλα ναι για μια Κύπρο με προοπτική, για μια Κύπρο με μέλλον. Μια Κύπρο δημοκρατική, κοινωνική, ορθόδοξη. Και αυτή η ευκαιρία θα είναι μόνο με το πολιτικό κόμμα ΝΙΚΗ, εκλέγοντας τον ένα και μόνο υποψήφιο ευρωβουλευτή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ΝΙΚΗ κερδίσει η Κύπρος και η Ευρώπη ολόκληρη. Ευχαριστώ.» 

(ΝΓιαν/ΝΖ)