Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2024 12:59

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Σε δηλώσεις της μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Πρόεδρός του καΑννίτα Δημητρίου ανέφερε τα εξής: 

«Σας ευχαριστούμε πολύ, καταρχάς, που είστε εδώ, και καλή σας μέρα. Αυτό το διακύβευμα είναι μεγάλο. Αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς. Ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες –και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους– ότι οι μάχες, οι οποίες θα κληθούμε να δώσουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα είναι καθοριστικής σημασίας, και έχουμε την πιο δυνατή ομάδα μαζί με τον Χρήστο, τη Χριστιάνα, τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τον Μιχάλη, τον Λουκά. 

Ξέρουν οι πολίτες ποιοι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν επάξια. Ποιοι πίστεψαν πρώτοι στην ευρωπαϊκή προοπτική, ποιοι είναι αυτοί που μπορούν μέσα από τη συλλογικότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα ακριβώς να διαχειριστούν απτές, εφικτές και εφαρμόσιμες πολιτικές, για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιόν μας. Όχι με εύηχα συνθήματα, όχι με λόγια του αέρα, αλλά πραγματικά  ποιοι μπορούν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη φωνή της Κύπρου μας και να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή της προοπτική. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, και οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά ότι ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει Δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

(ΝΖ)