Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-06-2019 15:26

Υποβολή δήλωσης εισοδήματος μισθωτού

Το Τμήμα Φορολογίας υπενθυμίζει ότι η 31η Ιουλίου 2019 είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού για το φορολογικό έτος 2018 και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής του οφειλόμενου φόρου που υπολογίζεται από την αυτοφορολογία μισθωτού για το φορολογικό έτος 2018.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η υποβολή της Δήλωσης Εισοδήματος γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος TAXISnet – Άμεσης Φορολογίας στο: https://taxisnet.mof.gov.cy και η πληρωμή του οφειλόμενου φόρου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της JCCSmart στο www.jccsmart.com επιλέγοντας: «Τμήμα Φορολογίας» ® «Αυτοφορολογίες» ® «Αυτοφορολογία (ως η Δήλωση σας)» ® «Μισθωτοί και Αυτοεργοδοτούμενοι χωρίς λογαριασμούς (0300ΧΛ)».

Υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος έχουν άτομα των οποίων το ετήσιο μεικτό ολικό εισόδημα (πριν οποιαδήποτε αφαίρεση/απαλλαγή που επιτρέπεται από τον Νόμο), είναι μεγαλύτερο από €19.500.

Για τη συμπλήρωση της Δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού, το κοινό μπορεί να συμβουλεύεται χρήσιμο ενημερωτικό υλικό το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας https://www.mof.gov.cy/mof/tax/  κάτω από το εικονίδιο με τίτλο « TAXISnet Δήλωση Εισοδήματος Ατόμου 2018».

 

(ΕΚ/ΕΙ)