Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-09-2019 09:26

Ημερίδα για την προώθηση της ισότητας των φύλων στην ΕΕ

Tο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ισότητας των Φύλων (EIGE), σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων και το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το έργο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ισότητας των Φύλων (EIGE) στην προαγωγή και υποστήριξη της ισότητας των φύλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη: Η περίπτωση της Κύπρου» στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10.30 π.μ. – 12.30 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Η ημερίδα έχει στόχο την ενημέρωση για την προώθηση της ισότητας των φύλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κύπρο. Στην εν λόγω ημερίδα το EIGE  θα παρουσιάσει τα αποτελέσματά του για την Κύπρο καθώς και διάφορα πρακτικά εργαλεία που αναπτύχθηκαν από το EIGE, τα οποία εισάγουν την ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στους  διάφορους τομείς πολιτικής. Επίσης στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου και η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων κα Ιωσηφίνα Αντωνίου.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και στα Ελληνικά με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Για τυχόν πληροφορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λειτουργό του Γραφείου της Επιτρόπου Ισότητας κα Άντρη Σάββα στα τηλέφωνα 22 805989/994 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση asavva@presidency.gov.cy

(ΜΓ/ΣΧ)