Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-10-2021 15:04

Συνάντηση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος

Στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού, με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο.

Στην συνάντηση ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, για τον ρόλο, το έργο και την αποστολή του ΚΟΑΠ. Ο Επίτροπος, εξέφρασε επίσης, την επιθυμία για στενή συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για το καλό της αγροτικής οικονομίας. Ευχαρίστησε επίσης, τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση που είχαν.

Στη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την γεωργική και αγροτική οικονομία, τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αιτητές και ιδιαίτερα τους τρόπους διευκόλυνσης του Κύπριου αγρότη, την πάταξη της αστυφιλίας,  και γενικά τρόπους και μεθόδους για διευκόλυνση των αγροτών με σκοπό την πλήρη απορρόφηση όλων των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που αφορούν τη γεωργία. 

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε τη πλήρη στήριξη του, στον θεσμό του Επιτρόπου αλλά και την ικανοποίηση του ως προς την λειτουργία του οργανισμού. Επισήμανε, ότι θα υπάρχει πλήρες συνεργασία του Δημοκρατικού Κόμματος με τον Οργανισμό και τον Επίτροπο προσωπικά για επίτευξη των κοινών στόχων που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου.

(ΝΓ/ΣΧ)