Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-02-2019 09:25

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 19/2/2019 και την Τετάρτη 20/2/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, σε τμήμα της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, παρά τις εξόδους των Κονιών και του Ανατολικού, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης και θα παραμείνει κλειστό για 100μ. περίπου.

2. Πρόβλημα διάβρωσης των πρανών στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 21/2/2019 - 21/5/2019, λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου (Β6) παρά την Πέτρα του Ρωμιού τμήμα του δρόμου μήκους 3χλμ., τμήματα του παλαιού δρόμου θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού (Α6) και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου (έξοδος αρ. 40Α). 

Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (έξοδος αρ. 41Α).  Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού (έξοδος αρ. 42Α).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΓ/ΣΧ)