Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-09-2020 15:35

Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 20/9/2020 από τις 05:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1) στη Λεωφόρο Λεμεσού από τα Φώτα Τροχαίας «Καλησπέρα» μέχρι την Αερογέφυρα Καλαμών στο Στρόβολο και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης  λαμπτήρων ως ακολούθως:

  • Η εργασία αντικατάστασης των λαμπτήρων θα αρχίσει πρώτα στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα.
  • Στη συνέχεια θα γίνει αντικατάσταση των λαμπτήρων στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα.

 Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 (ΣΣ/ΣΧ)