Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-03-2021 08:39

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού σε συζήτηση με θέμα: «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Κοινωνικό Ακτιβισμό»

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη θα συμμετάσχει σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 4:00μ.μ., στη διαδικτυακή συζήτηση την οποία διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Κοινωνία των Πολιτών με θέμα: «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Κοινωνικό Ακτιβισμό» και θα επικεντρωθεί στην «Ένταξη: για τους ανθρώπους ή με τους ανθρώπους;».

Στη συζήτηση θα αναλυθούν τα προβλήματα και ο τρόπος συμμετοχής ανθρώπων και κοινοτήτων που είναι περιθωριοποιημένοι στη δημοκρατική οργανωμένη κοινωνία των πολιτών και τα κοινωνικά κινήματα.

Εξάλλου, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο πώς οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλουν στην ένταξη άλλα και ενθάρρυνση συμμετοχής ομάδων πολιτών οι οποίοι μειονεκτούν, λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στη συμμετοχή των πολιτών που έχει δημιουργήσει η πανδημία COVID-19.

Ομιλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι προέρχονται από τον ακαδημαϊκό τομέα, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και κοινωνικά κινήματα, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Πολιτών και άλλοι θα έχουν σημαντικές παρεμβάσεις. 

 

ΕΧ/ΕΙ

Σχετικά Ανακοινωθέντα