Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-11-2021 11:15

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Κλειστό κομμάτι του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού,από η ώρα 07:00 το πρωί της Παρασκευής 26/11/2021 μέχρι η ώρα 08:00 το πρωί του Σαββάτου 27/11/2021, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνησητο κομμάτι του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1) από τον κυκλικό κόμβο Ζυγίου μέχρι τη διασταύρωση του με το δρόμο Ζύγι-Βασιλικό-Μαρί( Ε107).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, καλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού Α1 ή το δρόμο Ε107 Ζύγι - Βασιλικό - Μαρί.

2.  Κλειστός ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Kυριακή 28/11/2021, μεταξύ των ωρών  06:00 - 11:00, στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από τη συμβολή του με την οδό Ηνωμένων Εθνών μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Ηνωμένων Εθνών, της οδού Ερμού και της οδού Τεύκρου Ανθία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΣΧ)