Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-06-2022 14:43

Συνάντηση του Επιτρόπου Προεδρίας με τη νέα Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τη νέα Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας κα Θέα Νικολάου και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο γραφείο του.

Ο Επίτροπος Προεδρίας και το Γραφείο του στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου και είναι πάντα δίπλα τους να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο.

Ο κ. Φωτίου έκανε αναφορά και στην οικονομική βοήθεια που προσφέρει το Cyprus Children’s Fund (ΗΠΑ) και ο Πρόεδρός του κος Νίκος Ζίττης προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας σταθερά τα τελευταία χρόνια και τόνισε ότι αυτή η βοήθεια έχει θεσμοθετηθεί.

Στη συνέχεια, ο Επίτροπος Προεδρίας διαβεβαίωσε τον Σύνδεσμο για τη στήριξη αλλά και την προσπάθεια εξεύρεσης επιπλέον οικονομικών πόρων και από άλλους φορείς και οργανώσεις των Απόδημων Κυπρίων. Ο Απόδημος Ελληνισμός, τόνισε ο κ. Φωτίου, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και συμβάλλει με κάθε τρόπο σε τέτοιους σκοπούς.

Παράλληλα, αποφασίστηκε όπως τον προσεχή Σεπτέμβριο γίνει η φωταγώγηση του Προεδρικού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Χρυσού Σεπτέμβρη που είναι μήνας ευαισθητοποίησης και αφύπνισης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Τέλος, η κα Νικολάου ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον Επίτροπο Προεδρίας για τη συνεργασία και τη διαχρονική του στήριξη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.


(ΡΜ/ΜΒ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα