Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-02-2023 13:02

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Τελετή Ανακήρυξης

Η τελετή ανακήρυξης του/της νεοεκλεγέντος/νεοεκλεγείσας Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»  στην Έγκωμη το βράδυ της Κυριακής, είτε 5 είτε 12 Φεβρουαρίου 2023, και σε ώρα που θα ανακοινωθεί.

Ώρες προσέλευσης

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης θα μπορούν να προσέρχονται στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» μεταξύ των ωρών 7μ.μ. και 9μ.μ. κατά την ημέρα διεξαγωγής της τελετής.

Κάρτες διαπίστευσης

Μόνο οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο ΓΤΠ και έχουν λάβει την ειδική διαπίστευση που έχει εκδοθεί από το ΓΤΠ θα έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στον χώρο.

Στάθμευση

Έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος στάθμευσης για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος θα φέρει ειδική σήμανση (βλ. σχεδιάγραμμα). Είναι αναγκαίο όπως τα οχήματα φέρουν την αναγνωριστική επιγραφή που έχει, επίσης, εκδοθεί από το ΓΤΠ.

Τόσο οι κάρτες διαπίστευσης όσο και οι επιγραφές για τα οχήματα θα μπορούν να παραληφθούν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7π.μ. - 6μ.μ. στον χώρο υποδοχής στην κεντρική είσοδο του ΓΤΠ.

Ταυτοποίηση στοιχείων

Κατά την είσοδο στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» θα διενεργείται ο νενομισμένος έλεγχος από την Αστυνομία και θα ζητηθεί η επίδειξη της ειδικής διαπίστευσης ή/και επίδειξη της πολιτικής ή δημοσιογραφικής ταυτότητας. 

Εξέδρα για ΜΜΕ

Στον εσωτερικό χώρο του «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης (κινηματογραφιστές, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι) θα μπορούν να παρακολουθήσουν/καλύψουν την τελετή από εξέδρα που έχει τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό.

Τόσο κατά τις ώρες προσέλευσης όσο και στη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής, Λειτουργοί του ΓΤΠ θα βρίσκονται στον χώρο για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης.

Για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής ανακήρυξης, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης όπως ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τις Λειτουργούς του ΓΤΠ: Αναστασία Αδαμίδου, 22801168, aadamidou@pio.moi.gov.cy και Λέλια Λαμπριανίδου, 22801242, elambrianidou@pio.moi.gov.cy.

(ΕΛ/ΝΓ/ΣΧ)