Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-03-2024 19:07

Ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Δημοκρατία της Σιγκαπούρης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του

Ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Δημοκρατία της Σιγκαπούρης κ. Νίκος Παναγιώτου επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της χώρας κ. Tharman Shanmugaratnam, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο Ιστάνα στη Σιγκαπούρη στις 14 Μαρτίου 2024.

Κατά την τελετή, ο Ύπατος Αρμοστής κ. Παναγιώτου διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και την προσωπική βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη συνάντηση που ακολούθησε επαναβεβαιώθηκαν οι φιλικές σχέσεις που συνδέουν τις δύο χώρες και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για διεύρυνση της διμερούς τομεακής συνεργασίας. Ο Ύπατος Αρμοστής ενημέρωσε τον Πρόεδρο Shanmugaratnam για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τον ευχαρίστησε για την πάγια θέση αρχών που τηρεί η Σιγκαπούρη.

Ο Πρόεδρος Shanmugaratnam ευχήθηκε στον νέο Ύπατο Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας κάθε επιτυχία στο έργο του, σημειώνοντας ότι θα έχει τη συμπαράσταση του ιδίου και της Κυβέρνησης της χώρας του, προς ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Σιγκαπούρης.

(ΜΦ/ΑΦ/ΓΣ)