Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-04-2024 12:08

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας συμμετέχει στην έκθεση «Sea Japan 2024»

Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Sea Japan» πραγματοποιείται κάθε δεύτερη χρονιά στην Ιαπωνία και έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις σημαντικότερες ναυτιλιακές εκθέσεις της Ασίας. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1994 και γιορτάζει φέτος 30 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10-12 Απριλίου στο Τόκιο και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν περίπου 600 εκθέτες από 30 χώρες και ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τις 20.000.

Το Υφυπουργείο  Ναυτιλίας θα συμμετάσχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Sea Japan» μαζί με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (YEEB) με εκθεσιακό περίπτερο. Αντιπροσωπία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας θα παρέχει, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πληροφορίες στους επισκέπτες για τα πλεονεκτήματα της κυπριακής ναυτιλίας, τη νηολόγηση πλοίων υπό κυπριακή σημαία, το κυπριακό σύστημα φόρου χωρητικότητας και πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το Υφυπουργείο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα γίνει παρουσίαση της Κύπρου ως ανεπτυγμένου ναυτιλιακού κέντρου και της κυπριακής σημαίας ως σημαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας θα συμμετάσχει επίσης στο Κυπριακό Επιχειρηματικό Φόρουμ, που διοργανώνεται στις 9 Απριλίου 2024 από το ΥΕΕΒ σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ και το Εμπορικό Kέντρο της Πρεσβείας της Κύπρου στο Τόκιο,  για την προώθηση της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου στον τομέα της ναυτιλίας, της τεχνολογίας αλλά και ευρύτερα.

(ΜΣ/ΕΠ)