Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-01-2019 08:35

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 7ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07:00 της 8ης  Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, επτά πυρκαγιές, δεκατέσσερις ειδικές εξυπηρετήσεις και σε δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 16:51 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικία στην οδό Τριόδους, στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17:24.  Στην κατοικία βρίσκονταν εντός και ανεπιτήρητα δύο ανήλικα παιδιά (ένα αγόρι 3 και ένα κορίτσι 12 ετών), τα οποία διασώθηκαν από περαστικό και μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την πυρκαγιά η κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε απροσεξία ανηλίκου.

Η ώρα 01:08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μπυραρία – εστιατόριο στον 14ο Δρόμο του χωριού Επισκοπή, στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δύο πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής και οι Σταθμοί Λεμεσού με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:45. Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρη την μπυραρία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 03:01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Δημητσάνης, στα Κάτω Πολεμίδια, στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:30.  Ένα  όχημα μάρκας MAZDA DEMIO έπαθε εκτεταμένες ζημιές, όπως επίσης επηρεάστηκαν και ακόμη άλλα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα δίπλα του. Η πολυκατοικία δεν επηρεάστηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΛ)