Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-01-2019 14:16

Οδικές εργασίες στη βόρεια γέφυρα του κόμβου Μέσα Γειτονιάς στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες αντικατάστασης των αρμών διαστολής στη βόρεια γέφυρα του κόμβου Μέσα Γειτονιάς στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 7/1/2019 και αναβλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, θα ξεκινήσουν στις 10/1/2019 και θα αποπερατωθούν στις 20/1/2019.

Οι εργασίες είναι απόλυτα απαραίτητες καθότι οι υφιστάμενοι αρμοί χρήζουν άμεσης αντικατάστασης για σκοπούς εύρυθμης λειτουργικότητας της γέφυρας και για απάμβλυνση της ηχορύπανσης.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η βόρεια γέφυρα (κατεύθυνση Πάφος - Λευκωσία) θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί λόγω συμφόρησης και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αναμένεται να παρουσιαστεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, παρακαλείται το κοινό όπως προγραμματίζει έγκαιρα τη διακίνηση του στον Παρακαμπτήριο δρόμο και όπως εάν είναι δυνατό χρησιμοποιεί εναλλακτικές διαδρομές και οδεύσεις για τις μετακινήσεις του.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΑΧ/ΕΙ)