Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-01-2019 14:02

Tο βραβείο του 4ου Ηellas Filmbox Berlin στην ταινία «Pause» της Κύπριας Τόνιας Μισιαλή

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 με μια λιτή τελετή, στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Babylon, το 4o Hellas Filmbox Berlin, του ελληνικού και ελληνικής θεματολογίας φεστιβάλ του Βερολίνου.

Ακολούθησε η στιγμή απονομής του βραβείου του φεστιβάλ από το τμήμα «Emerging Greeks Competition». Η Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τις Marjorie Bendeck, διευθύντρια του φεστιβάλ connecting Cottbus, Maren Kroymann, CEO της εταιρείας πωλήσεων ταινιών M-Appeal, Kωνσταντίνα Σταυριανού, Managing Director της post production εταιρείας Graal, απένειμε το βραβείο του 4ου Ηellas Filmbox Berlin στην ταινία «Παύση» της Κύπριας Τόνιας Μισιαλή.

Η «Παύση», συμπαραγωγή Κύπρου και Ελλάδας, μια ταινία αφιερωμένη στην σύνθετη γυναικεία φύση, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της δημιουργού από την Αμμόχωστο και έχει ήδη ταξιδέψει σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αποσπώντας βραβεία και θετικές κριτικές.

Μεταξύ των χορηγών του φεστιβάλ Hellas Filmbox Berlin είναι και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

(ΑΜ/ΣΧ)