Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-06-2019 10:43

Εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14/6/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 12:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου εντός της σήραγγας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού νερού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό εντός της σήραγγας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΕΚ)