Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-09-2019 11:11

Χαιρετισμός Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της 28ης Εκστρατείας ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Ξεκινά η 28η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ. «Μαζί στη Ζωή» ένα σύνθημα το οποίο μετουσιώνει στη πράξη την συμπαράσταση της κοινωνίας και της πολιτείας σε μια συμμαχία για τη στήριξη των συνανθρώπων μας οι οποίοι δίνουν τη μάχη για τη ζωή. Η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στους συνανθρώπους και στις οικογένειες τους με το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι. Η εκστρατεία αυτή δίνει την δυνατότητα σε όλους εμάς να συμπαρασταθούμε και να είμαστε αλληλέγγυοι προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Και ο καθένας από εμάς μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που μπορεί να είναι οικονομική, αλλά και εθελοντική.

Ο τομέας της Υγείας δραστηριοποιεί ένα μεγάλο μέρος του εθελοντικού κινήματος και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Και ο ΠΑΣΥΚΑΦ, έχει μια διαχρονική και σημαντική προσφορά στην στήριξη των συνάνθρωπων μας με καρκίνο. Με εφαρμογή συγκεκριμένων προγραμμάτων, αναδεικνύεται η μεγάλη συνεισφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ η οποία στηρίζεται στην αξία της εθελοντικής προσφοράς, αλλά και του ανθρωπισμού. Η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι υποστηριχτική προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Χιλιάδες οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ, στήριξη η οποία παρέχεται δωρεάν.

Περισσότερα από 3.000 νέα πρόσωπα, κάθε χρόνο, μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου. Όλοι μας έχουμε κάποιο δικό μας άτομο το οποίο έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.

Ο εθελοντισμός και η ενεργός πολιτότητα, αναδεικνύεται ως ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αντιμετώπισης του καρκίνου.

Ας στηρίξουμε την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συμβάλλοντας ο καθένας από εμάς με όποιο τρόπο μπορεί.

Καλώ την κοινωνία των πολιτών και τους εθελοντές να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ. Η μάχη ενάντια στον καρκίνο αφορά όλους μας. Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη ζωή.

(ΜΓ/ΕΙ)