Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-12-2020 13:53

Εργασίες στη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 6:30π.μ. και 4:30μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης του συστήματος ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της με τη Λεωφόρο Ομονοίας και την οδό Τσιφλικουδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας με δυτική κατεύθυνση για μήκος 100 μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην ανατολική λωρίδα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείσει και η οδός Αιμ. Βεάκη και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Χρ. Ρούσου του Παράλληλου δρόμου και της Λεωφ. Ομονοίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκειά τους.

 

ΕΧ/ΕΙ