Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-05-2021 13:51

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου

1. Εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων και διαμόρφωσης παράλληλων χώρων στάθμευσης στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 19/05/2021 στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Αγίου Αντωνίου προς τα φώτα τροχαίας Αστυνομίας Λυκαβηττού, θα διεξάγονται εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων και διαμόρφωσης παράλληλων χώρων στάθμευσης στη νότια πλευρά της Λεωφόρου. Για το σκοπό αυτό, η μια λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή για τα οχήματα. Ο δρόμος αναμένεται να επαναλειτουργήσει με δύο λωρίδες στο τέλος Ιουνίου με την τελική του διαμόρφωση. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες αποκοπής δέντρων σε τμήμα του δρόμου Φρέναρος – Δερύνεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα 17/05/2021 μέχρι και την Τετάρτη 19/05/2021 μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 τμήμα του δρόμου Ε305 Φρέναρος – Δερύνεια θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω αποκοπής δέντρων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΙΚ/ΣΧ)