Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-09-2022 10:38

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Κατασκευαστικές εργασίες δικτύου από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, στην Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 13/9/2022, από η ώρα 22:00 το βράδυ μέχρι και την Τετάρτη 14/9/2022 και ώρα 06:00 το πρωί, σε τμήμα της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και της οδούς Βασιλέως Παύλου, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες δικτύου από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Βασιλέως Παύλου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Κιτιέως μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου θα είναι κλειστή. Επίσης, τμήμα της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου από τη συμβολή της με την οδό Απόστολου Βαρνάβα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Βασιλέως Παύλου θα είναι κλειστή. Και για τις δύο περιπτώσεις η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/9/2022 – 21/10/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος από το Τμήμα Δασών, ως ακολούθως:

(α) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας από το Αεροδρόμιο μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από τις δύο κατευθύνσεις θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στα πρανή του δρόμου και στα εσωτερικά τρίγωνα του κόμβου, και

(β) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και από τις δύο κατευθύνσεις θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος στα πρανή του δρόμου. 

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/9/2022 – 12/10/2022, μεταξύ των ωρών  09:00 - 13:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και το Πισσούρι, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος στον ανθώνα στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)