Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-12-2019 16:28

Ομιλία ΥΜΕΕ κ. Γιάννη Καρούσου κατα την τελετή παραλαβής του Yπουργείου από την απερχόμενη Yπουργό κα Βασιλική Αναστασιάδου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή να μου εμπιστευθεί μια τόσο σημαντική θέση και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους όπως τους έθεσε στο κυβερνητικό πρόγραμμά του.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων είναι ένα κατεξοχήν αναπτυξιακό Υπουργείο με τεράστιο εύρος αρμοδιοτήτων, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την οικονομία της Κύπρου, αλλά και την καθημερινότητα του πολίτη. 

Συνάμα αντιμετωπίζει και πολλές προκλήσεις για τις οποίες είμαι αισιόδοξος ότι θα τις αντιμετωπίσουμε με τη στήριξη του μηχανισμού του.

Γνωρίζω και είμαι ενήμερος, ιδιαιτέρα λόγω της και της προηγούμενής μου ιδιότητας, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εξαγγείλει σημαντικό αριθμό έργων σε ολόκληρη την Κύπρο, τα οποία το Υπουργείο μας έχει την ευθύνη υλοποίησης τους. Θέλω να διαβεβαιώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και τους πολίτες, ότι με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βασιλική Αναστασιάδου, με την οποία είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ σε σειρά σημαντικών θεμάτων και έργων, η οποία μου παραδίδει σήμερα, και να της ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Μέχρι σήμερα στα κοινά πορεύτηκα με αποφασιστικότητα, με δυναμισμό και με υπευθυνότητα και θα συνεχίσω εφαρμόζοντας πιστά τις ίδιες αξίες και από τη θέση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

(ΔΚ)