Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-05-2020 08:50

Δράση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 22ης  Μαΐου 2020 ανταποκρίθηκε σε 52 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 13.54 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σπαρτά νοτιοανατολικά του χωριού Κλαυδιά πλησίον του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.20. Για την πυρκαγιά εργάστηκαν επίσης 1 στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και 2 γεωργικοί ελκυστήρες. Επιπρόσθετα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών προέβηκε σε 2 ρίψεις νερού στην πυρκαγιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

Η ώρα 04.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα μεταφοράς εμφιαλωμένου νερού το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Θεοδώρου Πέτρου στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.55. Από την πυρκαγιά το όχημα μάρκας Mitsubishi Fusion έπαθε εκτεταμένες ζημίες. Εκτεταμένες ζημιές υπέστη και ηλεκτρικό ανυψωτικό forklift το οποίο μετέφερε το φορτηγό. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

(ΙΚ/ΣΧ)