Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-06-2020 11:45

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι, από σήμερα Δευτέρα 1/6/2020 μέχρι και την Πέμπτη 4/6/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -–Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 1,0 χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΙΚ/ΕΙ)