Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-07-2020 12:04

Οδικά έργα στην Επαρχία Λεμεσού

  1. Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο δρόμο Λεμεσού-Αγρού  

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 14/7/2020 μέχρι την Τετάρτη 12/8/2020στο δρόμο Λεμεσού - Αγρού παρά τον Αγ. Ιωάννη Πιτσιλιάς στη χιλ. θέση 32+650, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, με κατεύθυνση προς Αγρό, σε μήκος 100 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη λειτουργία κινητού συστήματος φώτων τροχαίας.

 

  1. Κατασκευή Α’ Φάσης του δρόμου Γερμασόγειας – Ακρούντας – Διερώνας – Αρακαπά  

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, σε συνεργασία με τις Κοινότητες  Ακρούντας – Διερώνας – Αρακαπά, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του  Έργου, «Κατασκευή Φάσης Α του δρόμου Γερμασόγειας – Ακρούντας – Διερώνας – Αρακαπά», ο δρόμος Ακρούντας – Διερώνας, μήκους 8 χλμ. περίπου, θα είναι κλειστός για την περίοδο 13/07/2020 μέχρι 31/12/2021.

Κατά την περίοδο αυτή η τροχαία κίνηση  θα διοχετεύεται μέσω των δρόμων Παρεκκλησιάς – Επταγώνιας – Αρακαπά - Διερώνας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και οι Κοινότητες  Ακρούντας – Διερώνας - Αρακαπά απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΝΝ/ΣΧ)