Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-10-2020 10:13

Κατασκευαστικές εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο 26/10/2020 – 03/11/2020 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων και αργίας, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας στην Λάρνακα, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών λυμάτων, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, σε τμήμα του δρόμου, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (παρά τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης), θα ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΕΧ/ΕΧΡ)