Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-03-2021 09:15

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού στη Διάσκεψη Εκπροσώπων Νεολαίας των Διεθνών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων του ΣτΕ

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη θα συμμετάσχει στη διαδικτυακή Διάσκεψη Εκπροσώπων Νεολαίας των Διεθνών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021.  

Σκοπός της Διάσκεψης είναι να εξετάσει το πώς η πανδημία COVID-19 επηρέασε τις κοινωνίες και διατάραξε την καθημερινή ζωή, σε σχέση με την Κοινωνία των Πολιτών και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.  

Ακτιβιστές και πολιτικές οργανώσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της δράσης τους για απάμβλυνση των επιπτώσεων στην κοινωνία και στις Οργανώσεις. Τα κοινωνικά κινήματα μπορούν να αποτελέσουν χώρους για την αντιμετώπιση και την επίλυση συλλογικών κοινωνικών προβλημάτων που συνδέονται, για παράδειγμα, με τον ρατσισμό και τις διακρίσεις λόγω φύλου. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα παράσχει χώρο για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων σε αυτά τα θέματα.

ΕΧ/ΕΧΡ

Σχετικά Ανακοινωθέντα