Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-02-2018 15:26

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Κάθετου Δρόμου, την περίοδο 8/2/2018 – 23/2/2018, μεταξύ των ωρών 09.00-18.00, θα εκτελούνται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Νοσοκομείου σε μήκος 1,5χλμ. περίπου. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό. 

2. Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 8/2/2018, μεταξύ των ωρών 08:00-12:00 το μεσημέρι, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο, σε μήκος δρόμου 500μ. περίπου στην έξοδο Ανατολικού, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες επίσης θα εκτελούνται στο έρεισμα του δρόμου παρά την έξοδο της Αγ. Βαρβάρας. Η τροχαία κίνηση στο σημείο αυτό δεν θα διακοπεί.

3. Επιθεώρηση του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 9/2/2018, μεταξύ των ωρών 09:00-13:00, θα γίνεται επιθεώρηση του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από τον κόμβο του Γ.Σ.Π. μέχρι την Αλάμπρα.Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 400μπερίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες

4. Εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12/2/2018 μέχρι την Πέμπτη 15/2/2018, μεταξύ των ωρών από τις 08:30-15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κυκλοφορία η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη γέφυρα Πισσουρίου σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

5. Οδικές εργασίες στη λεωφόρο Καλλιπόλεως

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 12/2/2018-30/4/2018, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, θα εκτελούνται εργασίες στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία στη φωτοελεγχόμενη συμβολή θα είναι απρόσκοπτη και όλες οι επιτρεπόμενες κατευθύνσεις στα φώτα τροχαίας θα λειτουργούν κανονικά. 

Σημειώνεται ότι οι διπλές λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Καλλιπόλεως και Διγενή Ακρίτα θα μετατραπούν σε μονές. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια εκτέλεσης τους. 

____________

ΕΑ/ΣΧ