Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-07-2022 10:12

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «RESPECT»

Η γκαλερί Exhibit8, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «RESPECT». Η έκθεση θα φιλοξενείται στη γκαλερί Exhibit8 από 1-14 Ιουλίου 2022.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους πυροσβέστες, τους ανθρώπους που αψηφούν καθημερινά τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια. Στους ανθρώπους που με αλτρουισμό και αυτοθυσία αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση, έστω και αν καταλήγει σε ιδιαίτερα επικίνδυνα συμβάντα.

Μέσα από την έκθεση προβάλλεται ένα μέρος του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αποτίνεται ελάχιστος  φόρος τιμής στους πυροσβέστες  που χάθηκαν εν ώρα υπηρεσίας.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό που παραχωρήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, από τον συνεργάτη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γιώργο Παπαπέτρου καθώς και φωτογραφίες του φωτογράφου Max Zhiltsov, συνεργάτη της γκαλερί Exhibit8.

Όλες οι φωτογραφίες της έκθεσης θα διατίθενται προς πώληση. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις της έκθεσης θα διατεθούν στην Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών.

Επιμελήτρια έκθεσης: Άντρη Αριστοτέλους

Υπεύθυνη δημιουργικής ομάδας: Σόνια Φωτίου

Εικαστικός Σύμβουλος: Άννα Αγαπίου

Αφήγηση κειμένου: Θανάσης Ιωάννου

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, ώρα 19:30-22:00.

Exhibit8

Διεύθυνση: Γεωργίου Γενναδίου 16 και Αντρέα Θεμιστοκλέους, Καθολική, 3041, Λεμεσός, Κύπρος

Email: gallery@exhibit8.com.cy / Ιστοσελίδα: www.exhibit8.com.cy / Τηλέφωνο: 25212171

(ΜΓ/ΙΚ)