Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-08-2022 13:11

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας μεταβαίνει στην Ολλανδία

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Δημητριάδης αναχωρεί σήμερα, 31 Αυγούστου 2022, για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια προώθησης και προβολής της Κυπριακής Ναυτιλίας.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στην Ολλανδία, ο κ. Δημητριάδης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το Στρατηγικό Όραμα για την Κυπριακή Ναυτιλία “SEA Change 2030” και να αναπτύξει τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ποιοτικό κέντρο δραστηριοποίησης ναυτιλιακών εταιρειών και εγγραφής πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Υφυπουργός θα παραστεί στην τελετή βάφτισης νεότευκτου πλοίου που θα υψώσει την κυπριακή σημαία ενώ θα παραθέσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία, παρουσιάζοντας παράλληλα την προσέγγιση της Κύπρου καθώς και τις εθνικές δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την αειφόρο ανάπτυξη του τομέα.

Ο κ. Δημητριάδης θα συνοδεύεται από την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Υφυπουργείου Ναυτιλίας κα Λιάνα Χαραλάμπους-Τάνου καθώς και από την Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ολλανδία κα Φράνσις Λανίτου.

(ΜΓ/ΕΧΡ)