Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-09-2022 10:08

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση «Back to School with Safety»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, στηρίζει εμπράκτως την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Η εκδήλωση έχει σκοπό στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και φέρει τίτλο «Back to School with Safety». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή χρήση του οδικού δικτύου, καθώς και η ορθή χρήση των μοτοσικλετών και του εξοπλισμού μοτοσικλετών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού - Τμήμα Τροχαίας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μαυρίκιος, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λεμεσού Egophobia, Ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation, Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, ΟΔ.Υ.ΚΥ. AUTO Assistance και Psaltis-Eneos Auto Parts), το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διανομή διαφωτιστικού ενημερωτικού υλικού, έκθεση αστυνομικών μοτοσικλετών, έκθεση μοτοσικλετών του συλλόγου μοτοσικλετιστών Egophobia, έκθεση αυτοκινήτου το οποίο έχει εμπλακεί σε οδική σύγκρουση, έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων που συμμετέχουν σε αγώνες και, τέλος, δώρα για τα παιδιά.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση της Αρχής Λιμένων, μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της ασφάλειας.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την πιο πάνω εκδήλωση.


(ΜΒ/ΙΚ)