Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-01-2023 14:48

Ανακοίνωση Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κας Ειρήνης Λοϊζίδου Νικολαΐδου για δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2023

Η 28η Ιανουαρίου καθιερώθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Γραφείο μου κάθε χρόνο προγραμματίζει στοχευμένες εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ιδιωτικότητας.

Φέτος, θα επικεντρωθούμε σε φοιτητές διαφόρων σπουδών, δημόσιων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Θα είμαι στη διάθεσή τους για συζήτηση θεμάτων, προβληματισμών και ερωτημάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Γραφείου μου. Η εν λόγω δράση θα αρχίσει από τις 23 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για ένα και πλέον μήνα.

Παράλληλα, το Γραφείο μου θα είναι στη διάθεση των ΜΜΕ και άλλων οργανωμένων συνόλων που ήδη μας έχουν προσεγγίσει, για διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δράσεων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γραφείου.

 

(ΜΒ/ΙΚ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα