Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-03-2023 08:55

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου συμμετέχει στην εκστρατεία Light It Up Blue για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, στηρίζει εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου 2023.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας Light It Up Blue, όπου κεντρικά κτήρια και ιστορικά μνημεία στις πρωτεύουσες όλου του κόσμου φωτίζονται με μπλε χρώμα. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου θα φωταγωγήσει σε χρώμα μπλε την Αίθουσα «Πλεύσις» στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, όπου θα γίνει και ο τερματισμός της πορείας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος, με αφετηρία το Δημαρχείο Λεμεσού, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Αρχής, μέσω του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, την ενημέρωση και την κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της Υγείας. Ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού κ. Παναγιώτης Αγαθοκλέους δήλωσε επιπρόσθετα ότι έχει πλέον καταστεί θεσμός η φωταγώγηση κτηρίων της Αρχής Λιμένων στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, χώρος τον οποίο επισκέπτονται καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι μέσω αυτών των δράσεων της Αρχής ενημερώνονται για τα θέματα της κοινωνικής συνεισφοράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την πιο πάνω εκδήλωση.

(ΑΦ/ΣΧ)