Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-03-2024 12:45

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1.    Εργασίες στην επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 26/03/2024, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας, από την έξοδο προς Ορόκλινη μέχρι και την έξοδο προς Λιβάδια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας κυκλοφορίας, για απόσταση 100μ. περίπου κάθε φορά, με κατεύθυνση Αγία Νάπα-Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

 2.    Εργασίες στην επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 02/04/2024, μέχρι και την Πέμπτη, 11/04/2024, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00-14:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης- Δένιας (Α9), από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι και τον κυκλικό Κόμβο Κοκκινοτριμιθίας,.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας, για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΖ/ΜΣ)