Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-03-2024 11:26

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της Κοινότητας Ορμήδειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 31/3/2024, μεταξύ των ωρών 19:00 το βράδυ και 20:00 το βράδυ και ακολούθως στις 23:30 το βράδυ μέχρι τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, εντός της Κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση, από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(α)     Μεταξύ των ωρών 19:00 και 20:00, τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, από το Κοινοτικό Συμβούλιο μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λάρνακας, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων, με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

(β)     Μεταξύ των ωρών 23:30 και 00:30, για τη διεξαγωγή της λαμπαδοφορίας θα κλείνουν τμηματικά, με τη συνοδεία αστυνομίας, οι Λεωφόροι Αρχ. Μακαρίου, Ανεξαρτησίας, Δημοκρατίας και Βάττενας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΑθ/ΝΓ)