Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-01-2019 08:18

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 10ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07:00 της 11ης  Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, επτά πυρκαγιές, δεκαεπτά ειδικές εξυπηρετήσεις και σε πέντε ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 19:34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μονώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων στην οδό Τεύκρου Ανθία, στην Αγία Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:27. Από την πυρκαγιά, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στον ισόγειο, κάτω από το διαμέρισμα. Οι τρείς αλλοδαποί, ασιατικής καταγωγής ένοικοί του, απουσίαζαν την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς. Έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Η ώρα 01:36 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας TOYOTA, το οποίο βρισκόταν  σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένει η ιδιοκτήτης του, στην οδό Αγίου Προδρόμου, στο χωριό Έμπα, στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:55. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία

(ΜΛ)