Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-02-2019 18:39

Περιπατητικό Φεστιβάλ 2019

Με στόχο να αναδείξει την πανέμορφη ανοιξιάτικη κυπριακή φύση, το Υφυπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το Περιπατητικό Φεστιβάλ.  Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέραν των δύο μηνών (27 Φεβρουαρίου – 12 Μαΐου) οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του εκτενούς δικτύου μονοπατιών της φύσης που προσφέρει η πατρίδα μας.

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, και συνοδούς του Τμήματος Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο. Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει το Υφυπουργείο από διάφορες πόλεις.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο διατίθεται από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του Υφυπουργείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Υφυπουργείο Τουρισμού για επιπρόσθετη πληροφόρηση.

 -------------------------

ΑΧ/ΕΙ