Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-06-2019 13:34

Πιστοποίηση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την πιστοποίηση ποιότητας για τα συστήματα διαχείρισης για τις δραστηριότητες του Κράτους Σημαίας που εφαρμόζει.  Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε εικοσιτετράωρη βάση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες προτεραιότητες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, με στόχο το Κυπριακό Νηολόγιο να συνεχίσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα νηολόγια παγκοσμίως. 

Η πιστοποίηση ποιότητας των ελέγχων που διεξάγει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Κράτους Σημαίας, αποτελεί καρπό των προσπαθειών του Υφυπουργείου για τη συνεχή ενίσχυση της ποιότητας των υπηρεσιών του.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, απονεμήθηκαν τα επίσημα πιστοποιητικά ποιότητας 2019 από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης στις κρατικές υπηρεσίες, στις οποίες συγκαταλέγεται και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.  

Στόχος του Υφυπουργείου Ναυτιλίας είναι η επέκταση της πιστοποίησης ποιότητας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που εφαρμόζει.  Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής του συστήματος ποιότητας του πρότυπου CYS EN ISO9001:2015, μπορεί να διασφαλίσει την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς βελτίωσης και της πρόληψης της μη συμμόρφωσης.

(ΕΚ)