Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-04-2018 08:08

Πρόσκληση συμμετοχής νέων Κύπριων επιμελητών στο διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα “A Natural Oasis?”

Oι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι η Διεθνής Ένωση για την Μπιενάλε Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου (BJCEM) έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε νέους ηλικίας μέχρι 34 ετών, επιμελητές (curators), για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο διεθνές πρόγραμμα « A Natural Oasis?».

Το σκεπτικό το οποίο διέπει το εν λόγω πρόγραμμα, οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και εξέλιξης του όλου έργου αναλύονται στην Προκήρυξη (Open Call).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το Έντυπο Αίτησης (Application Form).

Οι αιτήσεις και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση application@bjcem.org μέχρι τη  Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00 (ώρα Ιταλίας).

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα διενεργηθεί από τους επιμελητές του προγράμματος Alessandro Castiglioni και Simone Frangi.

Για οποιανδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της BJCEM, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου bjcem.aisbl@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο +39 011 19504733.

(ΙΠ/ΜΛ/ΕΙ)