Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-04-2018 08:17

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 17ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 18ης Απριλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια, 34 πυρκαγιές και επτά ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 15.35 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε τηλεσκοπικό όχημα μάρκας MERLO το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο καταστήματος  υλικών οικοδομής στον δρόμο Ανθούπολης - Λακατάμιας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολης «Λοχία Σπύρου Τταντή» με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά η οποία περιορίστηκε στον χώρο της μηχανής, κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον ιδιοκτήτη με τη χρήση λάστιχου κήπου. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση και επιθεώρηση. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με τη Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Η ώρα 23.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ζαχαροπλαστείο - καφετέρεια στην Λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολης «Λοχία Σπύρου Τταντή» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.09. Η πυρκαγιά ήταν στον υπαίθριο στεγασμένο χώρο του καταστήματος σε καρέκλες και τραπέζια. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

(ΜΓ)