Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-09-2020 09:12

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης  Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 11ης Σεπτεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 26 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 02.00 ανταποκρίθηκε σεπυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mazda Demio το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Δήμο Ύψωνα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.20. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκαν ελαφριά  από την πυρκαγιά όχημα μάρκας AUDI και μοτοσυκλέτα μάρκας Yamaha XTX η οποία βρισκόταν πλησίον στο εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά όχημα. Επίσης ζημιές έπαθε η βαφή της τοιχοποιίας και η οροφή του χώρου στάθμευσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 04.56 ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε εργαστήριο τροφοδοσίας αρτοσκευάσματος στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.35. Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να ξεκίνησε από λέβητα μετά από απώλεια πετρελαίου και επεκτάθηκε σε φούρνο και μέρος του εργαστηρίου. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημίες ο φούρνος , η ηλεκτρική εγκατάσταση καθώς επίσης και η βαφή του εργαστηρίου.

 

(ΝΝ/ΣΧ)