Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-09-2020 15:24

Σε σοβαρά περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σήμερα

Ώρα: 11:20π.μ. -  Πυρκαγιά σε οικία  στην Αραδίππου. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος και επεκτάθηκε στην κουζίνα της οικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από  τον Σταθμό Λάρνακας, με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:40π.μ. Από τον καπνό και τα θερμά αέρια, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε ζημιές στο καθιστικό καθώς και σε υπνοδωμάτιο.  Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού μετά από εισπνοή καπνού και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Ώρα 11:38π.μ. - Πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Δωρά της Επαρχίας Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από  Σταθμούς; Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στη 1:30μ.μ. Από την πυρκαγιά, η ξύλινη οροφή έπαθε εκτεταμένες ζημιές και μέρος της κατέρρευσε. Επίσης, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτεψαν παρακείμενες οικίες. Η ένοικος της κατοικίας μεταφέρθηκε μετά από εισπνοή καπνού και εγκαύματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

Ώρα  1:58μ.μ. - Πυρκαγιά  σε μηχανοκίνητο όχημα το οποίο βρισκόταν εν κινήσει στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από  τον Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2:10μ.μ. 'Όχημα μάρκας  JEEP WRANGLER έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Οι επιβαίνοντες  απομακρύνθηκαν χωρίς να κινδυνέψουν. Η πυρκαγιά στο όχημα φαίνεται να προκλήθηκε από μηχανικό/ηλεκτρικό πρόβλημα.  

(ΕΧ/ΕΙ)