Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-11-2020 12:53

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Νοεμβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 27ης Νοεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές, εννέα ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 14.27 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Παλλουριώτισσα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό  Καϊμακλίου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14.48. Από την πυρκαγιά, ζημιές έπαθε η κουζίνα και ο εξοπλισμός της. Από τους καπνούς επηρεάστηκε η βαφή του διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την οικία του. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Η ώρα 22.48 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ζωοτροφών στην οδό Θέμιδος στην Παλλουριώτισσα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23.20.  Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από φορτηγό μάρκας ΜΑΝ και να επηρέασε άλλα δύο οχήματα, ένα φορτηγό μάρκας ΗΙΝΟ και ένα ημιφορτηγό μάρκας ISUZU, τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

Η ώρα 04.17 σήμερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα νυμφικών στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.47. Από την πυρκαγιά κάηκε εξοπλισμός του καταστήματος και ο καπνός προκάλεσε ζημιές σε όλο το κατάστημα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε πριν από λίγο σε τέσσερα περιστατικά τα οποία αφορούσαν έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή του Δήμου Σωτήρας της Επαρχίας Αμμοχώστου. Τα επεισόδια αφορούσαν ρυμούλκηση οχήματος από πλημμυρισμένο δρόμο χωρίς να κινδυνέψει κάποιος και αντλήσεις όμβριων υδάτων από τρία υποστατικά (κατηχητικό, μηχανουργείο και φούρνο).

(ΜΓ/ΕΙ)