Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-08-2018 08:06

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 14 και 15 Αυγούστου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία   από τις 06:00 της 14ης Αυγούστου  2018 μέχρι και τις 06:00 της 15ης  Αυγούστου   2018 ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια, έντεκα πυρκαγιές, δεκαπέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και σε τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 16:11 λήφθηκε κλήση για  διάσωση  ατόμου με  πιθανό  τραύμα  στην σπονδυλική στήλη,  μετά από βουτιά της στη θάλασσα, στην  περιοχή  θαλασσινές  σπηλιές  στην  Αγία  Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός  σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Η  νεαρή, αφού προσεγγίστηκε από την ομάδα διάσωσης ακινητοποιήθηκε και  τοποθετήθηκε  σε ειδικό  φορείο. Η γυναίκα ανασύρθηκε με  τη  χρήση  σχοινιού  διάσωσης  σε  ασφαλές  έδαφος και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων, όπου με ασθενοφόρο  την μεταφέρθηκε  στο  Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου  Αμμοχώστου.  

Η ώρα 05:20 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά  σε  όχημα,  το  οποίο  βρισκόταν σταθμευμένο  σε  ανοικτό  χώρο  σε  χωράφι   στο  χωριό  Παλώδια. Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού  «Λοχία Βασίλη  Κρόκου» με πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05:47. Το  όχημα  καταστράφηκε  ολοσχερώς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΛ)